jjohannahuisman

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Huisman - 4 januari 2012 01:17

har för en stund sen sett klart på sagan om konungens återkomst. jag må då säga att alla tre utav dom där filmerna är sjukt bra!

förövrigt så ligger jag nu i sängen, lyssnar på musik och kollar på flummiga bilder på http://www.ragestache.com/. heheh ganska kult. lär väll gå och lägga mej om ett tag, eller något. 

fett värt inlägg.

 

Av Johanna Huisman - 3 januari 2012 10:15

god morgon på er! har precis vaknat och sitter och lyssnar på musik, och ska typ strax gå upp och fika. annars så har jag inga planer över dagen förutom att jag ska fara till pappa. 

det får bli ett kort inlägg, vettefan va jag ska skriva.

 

Av Johanna Huisman - 3 januari 2012 01:45

ska kolla om picnik laggar mindre imorgon, isåfall får ni massa bilder från 2011.


ikväll har jag och Jennifer först kollat på sagan om de två tornen, fast när vi upptäckte hur mycket snö det hade kommit ute, så pausade vi filmen, drog på oss vinterkläderna och sprang ut i snön som nå småbarn! vi byggde en oerhört snygg snögubbe, riktigt stolta faktiskt. sen har vi även hoppat och lekt i snön på baksidan, kan då säga att man blir riktigt pigg och glad av det. när vi märkte hur mycket klockan var så gick vi in och fixade över bilderna från kamerorna, och bestämde oss för att se klart på filmen imorgon. ska strax gå och lägga mej, efter jag kollat på alla bloggar på bloglovin. tycker kvällen blev riktigt lyckad! 

                               

Av Johanna Huisman - 2 januari 2012 19:15

höll på att göra massa collages, men sen blev internet helt plötsligt jätte segt. så kan nog inte lägga ut det idag.. så ni får det så fort jag kan. tyvärr men så kan de gå. 

sitter just nu och lyssnar på musik och typ chillar. ska typ gå och smaka utav min philadelfia tårta som förövrigt blev sjukt god! ikväll lär jag nog bara lägga mej i sängen och kolla på film om jag inte ska vara med linn. 

hejjs.

Av Johanna Huisman - 2 januari 2012 03:15

natthumor.. sitter och asgarvar i min ensamhet.. hahahahahahah

                                                     

                                               

hahahaha hej nolife som sitter och lägger ut alla bilderna jag skrattar åt.. det tragiska är ju att det här är typ jättelite gämnfört med de jag har skrattat åt.. men orkade inte lägga ut mer bilder. 

jajaja ska typ gå och sova nu, så godnatt era knasiga filurer.

Av Johanna Huisman - 1 januari 2012 22:47

för någon timma sedan så bakade jag philadelfiatårta. och sedan dess så har jag typ bara suttit framför datorn. för en stund sen så gjorde jag massa flätor i hela mitt hår, så imorgon lär det ju vara lockigt. 

håller just nu på med att ladda hem sims 2, hehe (a)

och förövrigt så taggar jag helgen sjukt mycket som kommer tillbringas med linn och fler. 

bild på min philadelfia tårta.

 

Av Johanna Huisman - 1 januari 2012 20:20

känner att alla lägger ut deras nyårslöften, så tänkte göra detsamma.


  • För det första så ska jag inte äta godis/chips/ostkrokar/läsk på varken höst-, eller vår terminen. 
  • Sen så har jag bestämmt mej för att jag ska fara ut och springa/gå iallafall två gånger per vecka. jobba upp konditionen.
  • Och måste även ta tag i skolan mer! lämna in uppgifter i tid och plugga till prov och läxförhör.
  • Och sen så måste jag börja göra något på fritiden, kan inte bara sitta inne vid datorn hela tiden. någonting får jag minsann hitta på. 
Ja de va de, vad har ni för nyårslöften?
 

Presentation


Tjenare! Johanna här! Jag är en tjej på 18 bast, som bor i Rundvik och Nordmaling. Mina största intressen är att hänga med kompisar, köra båt, åka snowboard, kolla på hockey (Modo♡), sjunga och fota - fotar med min Nikon D3100. Enjoy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

Senaste inläggen

Tidigare år

RSS


Skapa flashcards